KASVOHOIDOT

 

Käytämme kasvohoidoissa laadukasta kotimaista Ekopharma Helsinki-luonnonkosmetiikkasarjaa.
Teemme kasvohoidot aina juuri sinulle räätälöiden ja sinun ihosi tarpeet huomioon ottaen. Esimerkiksi jokaiseen kasvohoitoon sisältyvä erikoiskasvonaamio sekoitetaan jokaiselle asiakkaalle yksilöidysti ihon tarpeiden mukaan käyttäen eri tehoaineita, kuten hyaluronihappoa, proteiini-peptidiyhdistettä ja kaurauutetta.
Meillä kaikki kasvohoidot tehdään aina ihon tarpeet huomioiden joko käsin tai koneella. Ihastuttava lopputulos tulee esimerkiksi timanttihiontalaitteella, tehokkailla pH-kuorinnoilla ja virkistävällä Soma Uplifting-hierontamenetelmällä.

 

EKOPHARMA HELSINKI

Ekopharma Helsinki tarjoaa suomalaiset luonnonkosmetiikkatuotteet ihon- ja hiustenhoitoon. Sarja on ainutlaatuinen 100 % kotimaisuutensa ja luonnonraaka-aine- ja luomuainepitoisuuksiensa vuoksi. Sarja on ammattisarja ja tuotteita myydään ja käytetään ainoastaan kauneushoitoloissa ja kampaamoissa sekä alan oppilaitoksissa.
Kaikille Ekopharma Helsinki -tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EkoPharma Professional -tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60-100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95-100%.

 

KASVOHOIDOT:

 

Klassinen kasvohoito

Klassiseseen kasvohoitoon sisältyy ihon alkupuhdistus, kuorinta, kevyt ihon mekaaninen puhdsitus tarvittaessa, kulmakarvojen siistiminen, seerumi, erikoishoitonaamio ihon tarpeiden mukaan sekä loppuvoide. Kesto noin 45-60 minuuttia.
Hinta: 50 €

 

Puhdistava kasvohoito

Puhdistava kasvohoito on sisällöltään muuten sama kuin klassinen kasvohoito, mutta siihen sisältyy lisäksi ihon mekaaninen puhdistus. Suosittelemme erittäin lämpimästi valitsemaan puhdistavaan kasvohoitoon lisäpalveluksi timanttihionnan, joka tehostaa puhdistavaa, uudistavaa ja kirkastavaa vaikutusta. Kesto noin 60 minuuttia.
Hinta: 60 €

 

Timanttihiontakasvohoito

Timanttihiontakasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, kevyt ihon mekaaninen puhdistus tarvittaessa, kulmakarvojen siistiminen, seerumi, erikoishoitonaamio ja loppuvoide.
Timanttihionta on uudistava ja kirkastava hoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Hoito on täysin kivuton ja miellyttävä, mutta erittäin tehokas ja laitteella ollaan saatu todella hyviä tuloksia. Hoidon aikana timanttihoitopäätä kuljetetaan iholla, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipäätä vasten. Samalla laite imuroi iholta siitä irronneet epäpuhtaudet ja kuolleen ihosolukon. Kuorinnan voimakkuutta on mahdollista säädellä ihotyypin mukaan, joten timanttihionta sopii erinomaisesti myös herkemmällekin iholle.
Hoidossa ehkä parasta monien asiakkaiden mielestä on se, että jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, vaikka toki parhaat tulokset saavutetaan useamman hoitokerran sarjana (4-8 kertaa). Meillä jokaisesta erikoiskasvohoidosta joka 4. kerrasta saa -40 % tarjouksen, kun hoidot suoritetaan puolen vuoden sisällä. Suosittelemme sarjahoitoa erittäin lämpimästi, koska sillä saadaan aina parhaat tulokset Sinun ihollesi.
Valitse timanttihionta, jos haluat…
 • Poistaa kuollutta, kuivaa ihosolukkoa
 • Poistaa epätasaisuuksia
 • Poistaa epäpuhtauksia, mustapäitä ja talia, sekä hoitaa aknea
 • Madaltaa juonteita
 • Vaalentaa ei-toivottuja pigmenttimuutoksia, kuten maksaläskiä
 • Poistaa arpikudosta
 • Madaltaa aknearpia
 • Silottaa suurentuneita huokosia
 • Tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä
 • Uudistaa ja kiinteyttää ihoa
 • Elävöittää ja kirkastaa auringon vaurioittamaa ihoa
 • Piristää elottoman ja väsyneen näköistä ihoa
Kesäaikaan timanttihionta vaatii vähintään SPF 50-suojakertoimellisen voiteen käyttöä vähintään kahden viikon ajan hoidon jälkeen. Myös suoraa auringonvaloa, solariumia, saunaa ja hikoilua tulisi välttää 2-3 päivän ajan hoidon jälkeen. Hoitoa ei voida tehdä Roaccutan-lääkityksen aikana, tai jos iholla on paljon märkiviä näppyjä tai psoriasis. Myöskään kortisoni- tai antibioottihoitojen aikana ei timanttihiontaa tehdä. Jos iholla on runsaasti luomia, ei hoitoa suositella.
Hinta: 75 €