Kauneushoitola Beauty by Anni

Henkilökunta

Anni (äitiyslomalla)

Moi! Olen Anni, 33-vuotias ripsiteknikko Tampereelta ja teen Beauty by Annissa ripsienpidennyksiä, ripsien kestotaivutuksia sekä kestovärjäyksiä.

Olen ollut alalla vuodesta 2011 lähtien ja opiskellut kosmetologiksi ja parturi-kampaajaksi.

Oman yrityksen perustin vuonna 2013, jolloin aloitin tekemään ripsienpidennyksiä ja kosmetologin perushoitoja, kuten kasvohoitoja ja jalkahoitoja. Vähitellen oman kiinnostuksen myötä palveluvalikoima on keskittynyt pelkkiin ripsiin, jotka ovat aina olleet suosikkitöitäni.

Vapaa-ajalla tykkään rentoutua kotona puolisoni ja kissan kanssa, pidän myös piirtämisestä, käsitöiden tekemisestä ja äänikirjojen kuuntelusta.

Minun ripsipenkkiini voit tulla aina levollisin mielin – pyrin kartoittamaan toiveesi huolellisesti ja tekemään toivomasi lopputuloksen. Tervetuloa!

Samira

Moi! Olen Samira, 26-vuotias ripsi- ja kynsiteknikko Hämeenlinnasta. Yrittäjyyden kauneudenhoitoalalla aloitin koronapandemian alettua syksyllä 2020, kun tulin lomautetuksi lentoemännän työstä.

Vapaa-aikani vietän kuntosalilla, perheeni ja ystävieni kanssa sekä luonnossa. Rakastan musiikkia, matkustelua, laulamista ja tanssimista sekä true crime-ohjelmia.

Työssäni tärkeintä minulle on saada asiakkaalle itsevarma ja kaunis olo. Siihen pyrin kartoittamalla asiakkaan toiveet ja korostamalla parhaat puolet, jotta lopputulos olisi aina tasapainoinen.

Ripsienpidennyksissä ja kynsipalveluissa onnistuu niin näyttävän kuin luonnollisen lopputuloksen loihtiminen. Tervetuloa!

Varaa aika nettiajanvarauksesta