Kauneushoitola Beauty by Anni

Ripsien kestotaivutus/lash lift

Ripsien kestotaivutus (myös lash lift) on ollut todella suosittu palvelu siitä alkaen kun se tuli markkinoille. Ripsien kestotaivutus tekee piikkisuorista ripsistäkin kaarevat, mikä avartaa katsetta. Ripsien kestotaivutus saa omat ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimattavia irtokuituja tai mitään muutakaan keinotekoista lisäkettä.

Ripsien kestotaivutuksen hyötyjä

Avarampi katse – kestotaivutus avaa katsetta

Parempi itsetunto – silmien korostaminen parantaa jokaisen kauniita puolia

Luonnollinen vaihtoehto – ei liimattavia irto-osia tai muutakaan feikkiä

Ripset pysyy paremmassa kunnossa kun niitä ei tarvitse taivuttaa mekaanisella ripsitaivuttajalla

Mitä ripsien kestotaivutuskäsittelyssä tapahtuu?

Ripsien kestotaivutuksessa ripsi käsitellään taipumaan tyvestään kohoamaan ylöspäin. Vaikutelma on samanlainen kuin millaisen voisi saada aikaan mekaanisella ripsientaivuttajalla, mutta vaikutus onkin pysyvä.

Ensiksi pyydän sinua makaamaan hoitopedille selälleen. Tämän jälkeen pyydän sinua pitämään silmät hetken aikaa auki sen aikaa kun laitan alaripsien suojaksi geelilaput, jonka jälkeen silmät suljetaan. Tämän jälkeen silmiä ei avata ennen kuin vasta työn valmistuttua.

Ensin teen ripsillesi alkuvalmistelut: Luomiesi päälle liimataan vesiliukoisella iholiimalla silikoniset muotit, jonka päälle varovasti taivutan ripsesi. Ripset liimataan silikonimuottiin kiinni vesiliukoisella liimalla, ja kun tämä on tehty, voidaan aloittaa itse käsittely.

Kestotaivutuksessa käytetään kahta eri ainetta: Lift ja Set -ainetta – toinen taivuttaa ja toinen kiinnittää. Ohutta miktokuitutikkua avuksi käyttäen levitän molemmat aineet vuorotellen ripsiisi. Välissä odotellaan kummankin aineen vaikutusajan verran (3-7 minuuttia) ja lopuksi levitetään kestoväri. Kestoväri tekee ripsistä pikimustat, mikä tuo syvyyttä katseeseen.

Lopputuloksena on ihanan kaarevat ripset!

Kestotaivutuksessa käytettävät aineet ovat täysin turvallisia käyttää. Ainoat aineet, jotka ovat kosketuksessa ihoosi, on turvallinen iholiima, joka lopuksi poistetaan iholta veden ja ripsien hoitoaineen avulla, sekä mahdollisesti ripsien kestoväri.

Kestoväri voi aiheuttaa pientä kirvelyä luomen limakalvon reunalla, mutta se ei ole vaarallista. Jos tunnet mitään kirvelyä, sano siitä minulle, niin voin ottaa aineen tarvittaessa etuajassa pois jos niin haluat.

Kuinka kauan laitto kestää ja miten pitkään pidennykset pysyvät hyvänä?

Ripsien kestotaivutus on parhaimmillaan noin kuukauden-puolitoista. Käsittelyn kesto riippuu siitä, miten nopeasti ripsesi uusiutuvat. Kestotaivutus on nimensä mukaisesti kestävä käsittely, eli ripsi ei suoristu vaikka tekisit sille mitä, mutta se poistuu ripsistäsi sitä mukaa kun käsitellyt ripset uusiutuvat.

Keskimäärin ihmisen ripsirivistön elinkaari on 2-3 kuukautta. Tällä tarkoitetaan sitä, että 2-3 kuukautta menee siihen että koko ripsirivistö on uusiutunut täysin uusiin ripsiin. Eli noin kolmen kuukauden päästä laittohetkestä sinulla ei pitäisi olla enää taivutettuja ripsiä, vaan ne ovat tippuneet pois ja niiden tilalle on kasvanut uudet, suorat ripset.

Mitä eroa on ripsien kestotaivutuksella ja ripsipermanentilla?

Toisin kuin ripsipermanentissa, ripsien kestotaivutuksessa käsitellään ainoastaan ripsen tyvi. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pidentävän lopputuloksen, niin että pidemmätkään ripset eivät taivu kärjestä kiinni silmäluomeen.

Voiko käsittely vaurioittaa ripsiä?

Käsittely ei vaurioita ripsiä, kunhan se tehdään ohjeiden mukaan. Esimerkiksi ainetta ei saa levittää liian isolle alueelle, vaikutusaikoja ei saa ylittää eikä jo käsiteltyjä ripsiä saa käsitellä uudelleen (täysillä vaikutusajoilla). Huolehdin aina siitä, että käsittely on ripsillesi turvallinen.

Erityisen hento ripsi voi kuivahtaa käsittelystä, jos se tehdään liian nopeasti ennen kuin edellinen käsittely on ehtinyt kasvaa pois. Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia, että käsittelyjen välillä on aina vähintään 8 viikkoa.

Kuinka pidän ripsistä huolta kotona?

Ripsien kestotaivutus on huoleton, sillä se ei vaadi kummempia kikkoja kotihoitoon. Tärkein asia, mikä sinun tulee muistaa, on pitää 24 tunnin kasteluvaroaika, eli vuorokauteen et saa kastella ripsiä. Vesi voi kuivattaa kemiallisesti käsitellyn ripsen ja ripsesi voivat kuivua ja mennä huonoon kuntoon. Kestotaivutuksen pysyvyyttä ja ripsien hyvää kuntoa voit tukea kosteuttavalla ripsiseerumilla.

Kun ripsien kestotaivutus on tehty oikeaoppisesti ja noudatat kasteluvaroaikaa, et voi omalla toiminnallasi pilata kestotaivutusta.

Tekemiäni ripsien kestotaivutuksia

Usein kysytyt kysymykset ripsien kestotaivutuksesta

Puhdista ripsesi ennen hoitoon tuloa ja varmista ettei niissä ole meikkiä.

Ripsiä ei saa kastella 24 tuntiin laitosta ja niitä ei saa mielellään kosketella 6-8 tuntiin.

Noin 40-50 minuuttia.

Se riippuu ripsien uusiutumissyklistä, joka on jokaisella yksilöllinen. Parhaimmillaan ripset ovat noin kuukauden ajan.

Hoidon voi ottaa 8 viikon välein. Tällöin ripset ovat ehtineet uusiutua riittävästi ennen seuraavaa käsittelyä.

2-7 päivää ennen tärkeää päivää on oikein hyvä. Mahdolliset kestoväritahrat ovat ehtineet lähteä iholta pois ja ripset ovat parhaimmillaan juhlapäivänä.

Varaa aika nettiajanvarauksesta: