Kauneushoitola Beauty by Anni

Tietoja

Hei! Olen Anni Kainulainen, yrittäjä Kauneushoitola Beauty by Annin takana.

Olen 32-vuotias tamperelainen kosmetologi, parturi-kampaaja ja yrittäjä ja olen päätyökseni tehnyt kosmetologin/ripsimuotoilijan töitä yrittäjänä vuodesta 2014 asti.

Aloitin ripsien ja kosmetologin hoitojen teon vuokraamalla toisen yrittäjän tiloista huonetta Tampereen Nekalassa, ja siitä kolmen vuoden päästä ”muutin omilleni” eli perustin ihan oman hoitolan Viinikkaan. Työssäni parasta on asiakaskohtaamiset ja ihmisten ilahduttaminen. Ripsienpidennysten teko on eniten sydäntäni lähellä ja niitä kaikkein mieluiten teen.

Minusta on mukava tavata uusia ihmisiä ja minusta on mielenkiintoista kuulla eri ihmisten näkökulmia ja ajatuksia kaikesta mitä ihmiselämässä vastaan tulee, joten minulle on kyllä helppo jutella vaikka mistä! Hoidon aikana voidaan olla myös hiljaa, kumpikin sopii minulle mainiosti. 🙂

Huom: Anni on äitiyslomalla 1.1.2024 alkaen, jolloin toinen työntekijämme Samira palvelee hoitolassa.

Kauneushoitola Tampereella

Kauneushoitola Beauty by Anni sijaitsee Viinikassa, kauniissa puistomaisessa kaupunginosassa 2 km Tampereen keskustasta.

Kauneushoitolani on olohuonemainen ja kotoisa, jotta tänne olisi mahdollisimman mukava tulla. Saat tulla ihan omana itsenäsi, täällä ei tarvitse koreilla tai näyttää hienolta ellei itse halua. 🙂

Taustalla soi hiljainen rentoutusmusiikki (ilman melodiaa), ja hoitolassa on kerrallaan vain yksi asiakas minun lisäkseni. Tällä tavoin pyrin tekemään hoitotilanteesta sinulle mahdollisimman rentouttavan ja rauhallisen ilman taustahälinää.

Hoitolalle on helppo tulla, sillä se sijaitsee hyvien yhteyksien varrella. Viinikkaan on helppo tulla monesta suunnasta ja bussikin jättää ihan lähelle (mm. linjat 5, 50 ja 14). Omia parkkipaikkoja meillä ei ole, mutta lähellä on monia ilmaisia paikkoja, johon voit jättää autosi. Esimerkiksi Viinikan kirkon parkki (2 h kiekolla) on pienen kävelymatkan päässä, ja esimerkiksi Kurjentaipaleen varrella on ilmainen kadunvarsiparkki.

10

Vuoden kokemus

182

Tyytyväistä asiakasta

Yli 15

Käytyä koulutusta

Koulutukseni

 • Kosmetologi, Pohjois-Karjalan ammattikoulu, 2013
 • Parturi-kampaaja, Tredu, 2015
 • Yrittäjä, Takk, 2018
 • Ripsienpidennykset, Kengurumimmit 2014
 • Volyymiripset, Lash Lovers 2014
 • Ripsienpidennykset tekniikkakoulutus, Star Lash Academy, 2017
 • Ripsienpidennykset BOOST-koulutuspäivä, Lash Lovers 2018
 • Yumi Lashes ripsien kestotaivutus, Fenix Beauty, 2016
 • Soma Uplifting kasvojen hieronta, Ekohoitola Balanza, 2017
 • Ekopharma kasvojenhoidon koulutuksia, Naviter, 2015 & 2017
 • Mikroneulaus, IN17, 2018
 • pH-kuorinta ja erikoisnaamiokoulutus, Naviter, 2017
 • Microblading, SharpBrows, 2017 + LLB Professional 2018 + (palvelu ei kuulu enää hoitovalikoimaan)
 • Useita sokerointikoulutuksia (palvelu ei kuulu enää valikoimaan)

Näistä Beauty by Anni on tehty

Minulle tärkeää on, että

Varaa aika nettiajanvarauksesta

Usein kysytyt kysymykset

Voit varata ajan nettiajanvarauksesta, soittamalla, tekstiviestillä tai Whatsapp-viestillä. Voit myös laittaa viestiä Instagramissa. Otathan kuitenkin huomioon, että en käy joka päivä somessa ja puheluihin ei pääse vastaamaan kesken hoidon (soitan kyllä kaikkiin saamiini puheluihin takaisin heti kun vapaudun). Kaikkein parhaiten saat yhteyden WhatsApp-viestillä. Puhelinnumeroni on 0504121377.

Nettiajanvarauksessa on pääsääntöisesti näkyvillä lähes kaikki vapaana olevat ajat. Jätän kuitenkin halutuimpiin ajankohtiin vapaita aikoja ”tiskin alle”, sillä se helpottaa kalenterin hallintaa. Joskus myös tulee peruutusaikoja, joita en ole ehtinyt vapauttaa kalenteriin. Näitä jemma-aikoja ja peruutusaikoja voit kysyä suoraan minulta numerosta 0504121377 (soitto, tektstiviesti tai Whatsapp).

Kysymyksiä voit esittää esimerkiksi soittamalla tai WhatsApp-viestillä. Voit myös laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen anni@beautybyanni.fi

Jos olet antanut varauksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi, olet saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen, jossa on myös perumislinkki. Voit myös perua ajan viestitse (tekstiviesti tai WhatsApp-viesti) viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Varausehtoihimme kuuluu, että ajanvaraus kuuluu perua viimeistään silloin, kun varattuun aikaan on jäljellä 24 tuntia. Jos perut ajan sen jälkeen, yrityksellä on oikeus perua 50 % palvelun hinnasta. Sama sääntö koskee myös peruuttamattomia aikoja.

Bussilinjat, jotka ajavat lähelle hoitolaa, on mm. 5, 50 ja 14.

Ei ole, mutta lähistöllä on paikkoja, jonne auton voi jättää ilmaiseksi. Esimerkiksi hoitolan vieressä pensasaidan takana on parkkipaikka (käänny Kaartotielle, ja ota tiukka vasen, josta päädyt Mätäsperälle – parkkipaikka on heti tien alussa). Toinen vaihtoehto on Kurjentaipaleen varrella sijaitsevat kadunvarsiparkit tai Viinikan kirkon kiekkoparkit.

Jos lapsi osaa olla itsenäisesti, ja arvioit hänen jaksavan odottaa hoidon ajan, niin lapset ovat tervetulleita hoitolaan. Otathan huomioon, että et pysty itse vahtimaan lasta hoidon aikana (esim. ripsienpidennysten teon aikana silmät ovat kiinni koko hoidon ajan) ja hoitolassa on paikkoja, jonne lapsi ei saa mennä. Kovin pienen/tottelemattoman lapsen ei ole turvallista tulla hoitolaan ilman valvontaa.

Palveluihin liittyviin kysymyksiin löydät vastaukset Palvelut-sivulta. Sivulta voit klikata itsesi haluamasi palvelun kohdalle ja sieltä löydät vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin. Jos sinulla on jotain kysyttävää hoidoista, voit olla yhteydessä WhatsApilla (0504121377) tai sähköpostilla anni@beautybyanni.fi

Voit ostaa lahjakortin paikan päältä tai netistä. Jos tahdot ostaa lahjakortin paikan päältä, soitathan ennen kuin tulet, jotta olen varmasti paikalla.