Kauneushoitola Beauty by Anni

Miksi ripsiteknikkosi ei tee sinulle sellaisia ripsiä kuin haluaisit?

Ripsienpidennykset

Onko sinulle käynyt näin?

Menet ottamaan ripsienpidennyksiä ja näytät ripsiteknikolle kuvan ripsistä, jollaiset tahtoisit. Keskustelette tulevasta lopputuloksesta ja ripsiteknikkosi sanoo sinulle että sinun ripsiisi ei ole mahdollista saada yhtä näyttävää lopputulosta kuin kuvassa. Kun pitkän istunnon lopuksi avaat silmäsi, on lopputuloksena karvas pettymys – ripset eivät ole likikään samanlaiset kuin kuvassa! Mikä meni pieleen?

Onko kyseessä huono asiakaspalvelija tai yksinkertaisesti kehno tekijä?

Ammattimainen ripsiteknikko ottaa ripsiä tehdessään huomioon useita tekijöitä, kuten asiakkaan – eli sinun omien ripsiesi laadun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos omat ripset ovat hennot, ei useinkaan ole mahdollista luoda hyvin näyttäviä pidennyksiä. Ammattimainen ripsiteknikko tekee silmiisi vain juuri niin näyttävät ripset kuin se on omien ripsiesi laatu huomioon ottaen mahdollista.

Tässä artikkelissa yritän avata syitä siihen, miksi ripsienpidennykset saattavat näyttää ”pliisummalta” kuin toivoit, ja että tämä usein on itse asiassa hyvä juttu, eikä ole millään tavalla osoitus ammattitaidottomasta tekijästä, vaan päin vastoin!

1. Ripsienpidennysten turvallisuus ja omien ripsien terveys

Ammattimaisen ripsiteknikon ensisijainen tavoite on – paitsi loihtia asiakkaalleen upeat räpsyripset – taata asiakkaan ripsien terveys ja turvallisuus. Raskaat ja pitkät pidennykset voivat aiheuttaa rasitusta asiakkaan omille ripsille, mikä voi johtaa niiden vaurioitumiseen, katkeiluun ja harvenemiseen. Jos ripset harvenevat ja heikentyvät pidennysten alla, ei kohta ole jäljellä juurikaan omia ripsiä joihin pidennyksiä laittaa. Ammattitaitoinen ripsiteknikko arvioi asiakkaan omien ripsien laadun, kunnon ja vahvuuden ennen pidennysten tekemistä varmistaakseen, että pidennykset eivät ylitä niiden kestävyyttä.

2. Luonnollisen ja tasapainoisen lopputuloksen tavoittelu

Kun ripsienpidennyksiä tehdään, pyrkimyksenä on saavuttaa luonnollinen ja harmoninen lopputulos. Jos asiakkaan omat ripset ovat luonnostaan ohuet ja harvat ja silmät esimerkiksi kovin pienet, liian raskaat tai näyttävät pidennykset voivat näyttää epäluonnollisilta tai epätasapainoisilta ja saavat silmät näyttämään väsyneiltä.

Ammattimainen ripsiteknikko ottaa tämän huomioon suunnitellessaan ja toteuttaessaan pidennyksiä, jotta lopputulos näyttää mahdollisimman luonnolliselta ja kauniilta.

Tietenkin makuja on erilaisia ja otamme parhaamme mukaan huomioon sinun toiveesi ja noudattelemme sitä niin hyvin kuin mahdollista. Ole aina avoin ripsiteknikollesi toiveistasi ja näytä tarvittaessa valokuva toivomistasi ripsistä – hyväksy myös se, jos ripsiteknikkosi sanoo sinulle että ihan täysin kuvan mukaisia ripsiä ei voi sinulle tehdä.

3. Asiakkaan toiveiden ja oikeaoppisen lopputuloksen tasapainottaminen

Ripsienpidennyksiä tehdessään ammattimainen ripsiteknikko kuuntelee asiakkaan toiveita ja pyrkii tasapainoilemaan niiden, ja harmonisen ja oikeaoppisen lopputuloksen kanssa. Ripsiteknikkosi voi ehdottaa erilaisia mallivaihtoehtoja, jotka sopivat paremmin paitsi silmiesi malliin, myös omien ripsiesi laadun kanssa. Ammattimaisen ripsiteknikon tavoitteena on luoda lopputulos, joka parantaa asiakkaan ulkonäköä ja samalla säilyttää ripsien terveys ja hyvinvointi pidennysten alla.

4. Pitkäaikaisen asiakassuhteen rakentaminen

Jokainen ammattimainen ripsiteknikko haluaa luoda pitkäaikaisen suhteen jokaiseen asiakkaaseensa, joka perustuu luottamukseen ja asiakastyytyväisyyteen. Kieltäytyessään tekemästä liian näyttäviä pidennyksiä hennoille ripsille, ripsiteknikko osoittaa välittävänsä asiakkaan hyvinvoinnista ja pyrkii pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Emme tee tätä ilkeyttämme, siinä ei yksinkertaisesti olisi mitään järkeä! 🙂 Jos olet onnistunut löytämään ripsiteknikon, joka keskustelee kanssasi eri vaihtoehdoista, ja saattaa jopa kieltäytyä tekemästä sinulle niin näyttäviä ripsiä kuin toivoisit, kannattaa siis olla kiitollinen!

Yhteenveto

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksiä tehdessä ammattimainen ripsiteknikko ottaa huomioon asiakkaan omien ripsien laadun ja tekee pidennykset sen mukaan. Ripsienpidennykset tulee aina tehdä turvallisesti ja asiakkaan omia luonnonripsiä kunnioittaen. Toiseksi, tasapainoisen ja luonnollisen, asiakkaan kasvoja ja silmiä imartelevan lopputuloksen saavuttaminen on tärkeää, jotta lopputulos ei ole liian raskas ja epäluonnollinen. Tasapaino asiakkaan toiveiden ja realistisen lopputuloksen välillä on avain jokaisen pitkäaikaisen asiakassuhteen rakentamiseen, ja jokainen ripsiteknikko tahtoo luoda kestäviä asiakassuhteita. Ammattimainen ripsiteknikko haluaa parantaa asiakkaan ulkonäköä ja samalla pitää ripsien terveyden etusijalla.

Muista aina keskustella toiveistasi ja odotuksistasi ripsiteknikkosi kanssa. He ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ymmärtävät ripsienpidennysten tekemisen moninaisuuden ja haluavat tarjota sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen ottaen huomioon omien ripsiesi laadun ja hyvinvoinnin.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Miksi ripsienpidennykset eivät pysy?

Ripsienpidennykset on suosittu kauneushoito, jolla saa pitkät ja tuuheat ripset ilman ripsivärin tarvetta. Joskus voi käydä niin, että ripsienpidennykset eivät kuitenkaan pysy toivotulla tavalla. On