Kauneushoitola Beauty by Anni

Kannattaako ripsien kestotaivutus/lash lift? Kysymyksiä ja vastauksia

Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuskäsittely (lash lift) on kauneushoitolani suosituimpia käsittelyitä ripsienpidennyksten ohella. Kestotaivutus on ihana palvelu niille, jotka kokevat ripsienpidennykset liian näyttäväksi tai liian ”feikiksi”, mutta haluavat kuitenkin korostaa katsetta jollain lailla.

Onko sinulla piikkisuorat ripset, jotka eivät taivu edes mekaanisella ripsientaivuttajalla? Jos kyllä, kestotaivutus on erinomainen valinta sinulle! Ripsien kestotaivutuksen ansiosta ripset pysyvät taivutettuina 24/7.

Tässä artikkelissa kerron kaiken, mitä olet saattanut pohtia ripsien kestotaivutukseen liittyen ja luettuasi artikkelin tiedät, kannattaako ripsien kestotaivuutsta kokeilla vai ei. Eiköhän hypätä asiaan!

Millainen käsittely ripsien kestotaivutus/lash lift on?

Hoitolassani teen kestotaivutuskäsittelyitä Lash Lovers -merkillä. Kyseessä on uudehko tekniikka, joka saa omat ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimattavia irtokuituja tai mitään muutakaan keinotekoista lisäkettä. Ripsien kestotaivutuskäsittelyllä voidaan taikoa suorista ripsistä taipuisat 8-10 viikoksi.

Kysymyksiä & vastauksia

Miten käsittely tehdään?

Kestotaivutuksessa ripsi käsitellään niin, että ripsi taivutetaan tyvestään kohoamaan ylöspäin. Ripset taivutetaan eräänlaisen silikonimuotin päälle, jonka avulla ripset saadaan haluttuun muotoon. Toisin kuin ripsipermanentissa, kestotaivutuksessa käsitellään ainoastaan ripsen tyvi. Tämä mahdollistaa mahdollisimman pidentävän lopputuloksen, niin että pidemmätkään ripset eivät taivu kärjestä kiinni silmäluomeen. Samalla ripset myös värjätään, jotta lopputulos olisi mahdollisimman näyttävä.

Käsittelyssä käytetään yhteensä kolmea eri ainetta: taivuttavaa lift-ainetta ja kiinnittävää set-ainetta sekä kestoväriä. Jokaisella aineella on oma vaikutusaikansa, ja siksi käsittely kestää pidemmän aikaa kuin vaikkapa pelkkä ripsien värjäys. Hoito on kuitenkin paljon nopeampi kuin ripsienpidennysten laitto.

Miksi ottaisin ripsien kestotaivutuksen?

Suurin osa kestotaivutusasiakkaistani yksinkertaisesti vain rakastaa sitä luonnollista näyttävyyttä, jonka kestotaivutus saa aikaan. Osa heistä on saattanut kokeilla ripsienpidennyksiä, mutta ovat kokeneet ne liian työlääksi huoltaa (ripsienpidennyksiä huolletaan 3-4 viikon välein) tai muuten vain kokevat pidennykset liian näyttäväksi.

Ripsien kestotaivutus on hyvä välimaasto: Ripsissä säilyy niiden luonnollinen olomuoto, sillä niihin ei liimata mitään ylimääräistä tai keinotekoista, mutta taivutettuna ripset ovat silti näyttävämmän näköiset. Moni lyhytripsinen asiakkaani on ilahtunut hoidon jälkeen peiliin katsoessaan: ”Ai noin pitkätkö minun ripseni oikeasti ovat?!” – suorina emme usein itse oikein huomaakaan, miten pitkiltä ripset voidaan saada näyttämään.

Taivutettu ripsi näyttää pidemmältä ja kun se lisäksi värjätään käsittelyn yhteydessä, lopputulos on runsaamman näköinen. Jos haluat ripsiisi lisänäyttävyyttä, voit sipaista niihin ripsiväriä.

Kuinka kauan ripsien kestotaivutus säilyy ripsissä?

Parhaimmillaan kestotaivutus on 1-1,5 kuukauden ajan, eli 4-6 viikkoa. Taivutettuja ripsiä löytyy silmistäsi kuitenkin vielä 8-10 viikonkin päästä, sillä ripset uusiutuvat noin 2-3 kuukaudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tekisimme nyt sinulle kestotaivutuksen, tästä hetkestä alkaen 2-3 kuukauden päästä sinulla ei pitäisi olla enää yhtään taivutettua ripseä jäljellä, sillä kaikki taivutetut ripset ovat luonnollisen kasvusyklinsä mukaisesti tippuneet ja vaihtuneet uusiin, suoriin ripsiin.

Ripsien kestotaivutus ei siis suoristu itsestään, vaan se poistuu sitä mukaa kun omat ripsesi uusiutuvat. 

Kuinka kauan hoito kestää?

Hoito kestää noin 40-50 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua silmät kiinni rentouttavaa musiikkia kuunnellen.

Milloin voin uusia ripsien kestotaivutuksen?

Sitten kun edellinen käsittely on kulunut melkeinpä kokonaan pois, eli 8-10 viikon päästä.

Miten hoidan taivutettuja ripsiä kotona?

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei saa kastella 24 tuntiin ja et saa koskea niihin noin 8 tuntiin. Ripsien kastelu voi kuivattaa kemiallisesti käsitellyn ripsen, ja ripsesi voivat mennä huonoon kuntoon. Ripsien kiinnittyminen myös jatkuu vielä joitakin tunteja hoidon jälkeen, minkä vuoksi ripsiä ei saisi kosketella tai hieroa laiton jälkeen. Hoidon lopuksi ripset asetellaan tarkasti haluttuun asentoon –  jos hierot ripsiäsi, jäävät ne väärään asentoon. Jos vahingossa liikutat ripsiäsi, harjaa ne heti ojennukseen ripsiharjalla.

Koska kyseessä on rakennekäsittely, kotiin olisi hyvä ostaa ripsien hoitotuote, joka kosteuttaa käsiteltyä ripseä. Näin saat parhaimman ilon kestotaivutuksesta ja ripset pysyvät hyväkuntoisina! 

Kestotaivutettuja ripsiä saat meikata aivan samalla tavalla kuin käsittelemättömiäkin ripsiä ja ensimmäisen 24 tunnin jälkeen saat hieroa, koskea ja kastella ripsiäsi. Voit saunoa, uida ja tehdä ihan mitä vain, käsittely ei mene näistä pilalle.

Kuinka paljon ripsien kestotaivutus maksaa?

89 €, joka sisältää ripsien kestotaivutuksen ja kestovärjäyksen. Kulmien värjäys ja muotoilu käsittelyn yhteydessä + 15 €.

Ripsien kestotaivutus todella kannattaa. Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Miksi ripsienpidennykset eivät pysy?

Ripsienpidennykset on suosittu kauneushoito, jolla saa pitkät ja tuuheat ripset ilman ripsivärin tarvetta. Joskus voi käydä niin, että ripsienpidennykset eivät kuitenkaan pysy toivotulla tavalla. On